Aanmelden:
Probeer gratis een highspeedbike

De speed pedelec (highspeedbike) is een snel, gezond en duurzaam alternatief voor de auto naar je werk. Meld je aan voor een gratis probeerweek en ervaar het zelf!

Cleantech Regio bied je de kans om een week lang gratis kennis te maken met de speed pedelec. Fietsen naar je werk is gezond, duurzaam, leuk én een goede start van je dag. De speed pedelec gaat tot wel 45 km/u en is daarom zelfs voor de langere afstanden een goed alternatief voor de auto. Probeer het zelf en meld je aan voor een probeerweek!

Hoe werkt het?

Meld je aan via het reserveringssysteem: kijk het instructiefilmpje, vul het formulier in en kies een geschikte week. Haal de speed pedelec (highspeedbike) aan het begin van de probeerweek bij de fietsenwinkel op, die krijgt bericht van je komst. Je krijgt een passende helm te leen. Je bent de hele week verzekerd bij pech onderweg, diefstal en beschadiging. Lever aan het einde van de week de speed pedelec (en de helm) weer in. Let op! Je kunt slechts één keer met de probeeractie meedoen.

Spelregels

  • Je woont en/of werkt in de Cleantech Regio 
  • Je hebt een autorijbewijs of brom-/snorfietsrijbewijs.
  • Je hebt het instructiefilmpje bekeken voor het veilig gebruiken van de speed pedelec
  • Een helm dragen is verplicht. Deze krijg je te leen bij de fiets.

Kun je, om wat voor reden dan ook, toch niet deelnemen? Annuleer dan je reservering via de link in de bevestigingsmail.

Fietsmaatregelen op bedrijventerreinen

Op bedrijventerreinen De Mars (Zutphen), Kloosterlanden (Deventer) en Ecofactorij (Apeldoorn) treffen we een pakket aan fietsmaatregelen: we verbeteren de fietsinfrastructuur, er is subsidie mogelijk om als bedrijf zelf voorzieningen te treffen én er is een speciale probeeractie. Dat pakket noemen we ook wel de 'Packagedeal Fiets'. Werk je op één van deze drie bedrijventerreinen? Dan kun je meedoen aan de e-bike probeeractie. Kijk op www.slimschoonreizen.nl/packagedealfiets voor meer informatie en om je aan te melden. 

Lokale fietsenwinkels

We werken voor deze probeeractie samen met lokale fietsenwinkels, zo goed mogelijk verspreid door de regio. Het ophaalpunt is dus nooit ver weg. Ben je fietsenleverancier en wil je ook aan deze actie meedoen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.